۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HPC TRAINING











Speech dari MD


Assembly pagi tadi

 Baru habis packing baju dan benda-benda yang patut nak dibawa. Bukan nak pergi obercea tapi nak kena pergi uji mental fizikal mulai esok pagi sampailah hari sabtu. Semua staff wajib pergi. Tak nak pergi nanti kena rotan. Daripada rasa sakit baik pergi ajer lah kan. Esok pagi jugak anak buah captain seramai 3 orang ini akan menghadiri HPC training di Emerald PD selama 3 hari dan habis pada hari sabtu. Menurut kawan-kawan yang sudah pergi best. Hotel kut yang best tak tahu lah kan. Excited pergi sebab nak shoot ajer benornya. Tapi sesekali nak tengok outdoor yang serba mencabar tu.Panjat bagai ngeri telinga ni dengor. Ada dicampak dalam laut dan macam-macam lah. Tengok lah esok macamana. Larat ke idak ni. Junpa lagi. Lappy bawak jugak ni mana boleh pisah. Biarpun ada masa yang sejengkal memang kena bawak. Bila bosan kang mana nak cekau. Alang-alang bawak ajer.Kawan-kawan kata jangan bawak baju banyak sangat. 1 bag dah penuh dah tu. Malamni semua dah kasi charge batery mana yang toing. Esok pagi pukul 7 dah kena gerak naik bas. harap-harap dapat bangun awal subuh ni. pagi tadi dah terlewat. Ada assembly pulak tu. Nasib sempat sampai biarpun lagi 15 minit akan bermula. Nasib baik pengawas baju pink kasi masuk. Kalau tak memang kena duduk luar lah jawabnya kan.

1 comments:

Uncle November 12, 2009 at 4:02 AM  

Dear Dila.
Bagusnya dapat pergi training...Uncle dah lama tak kena trained...sekali-sekala nak jugak re-charge balik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts