۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HASSAN CAFE


Waktu mula jemma ajak aku gi Hassan ni memang tak rasa excited sangat pun. Maklum kalau sebut pasal mamak dah terbayang menu Vogue pun Roti canai jer lah. Dah banyak kali gak jemma sebut si Hassan ni. Entah macamana one day tu hujan petang. Jom aa kita cari roti canai nak. Kita gi Hassan. hendak tak ndak masa tu dah blur nak servey kedai mana nak pergi. Bila sampai kat rumah Hassan ni macam best jer. Kalau selama ni nampak menu RC tapi kali ni aku nampak banyak menu. Kelainan yang ada kat rumah Hassan ni tak sama dengan Hassan yang ada kat bangi ni. Konsep western hanya Hassan ni je yang ada. Tengok roti tisu Hassan ni dah macam sejadah berdiri pulak erk (huhuhu)


Teh tarek. Rupher cam ni jer tapi sedap beb!



 
Banana split Hassan ni tak berapa nak mengaum tapi boleh lah. Untuk kids ok kut tapi kalau suruh kita buat sensorry rasanya kureng sikit. Aku saje nak try & nak shoot menu ni ajer benornya.Dilla guna lens 35mm. Dah lama tak guna lens ni. best gak rupanya. Boleh nampak detail. Guna apperture jek.

 



 

9 comments:

Idida Aziz November 19, 2009 at 8:58 AM  

kat mana ni dilla...kalu kat bangi leh try weekend nih

dilaOHdila November 19, 2009 at 9:03 AM  

kat bangi UMMI. kat seksyen 3 belakang PETRONAS. ajak lah abi gi sana. Best UMMI......

atty's November 19, 2009 at 10:41 AM  

hassan sek 3 ..leh tahan dila..

canggih gitu ..hehehhe ,.mamak pun canggih ..dah

☆ lieya latif ☆ November 19, 2009 at 11:49 AM  

kak dilla ni saje tau...lieya dah lame tak masuk mamak..sebab nak kunci nafsu nie sikit...tgh diet la kate kan...tgk entry akak ni terus tepanggil2 nak gi mamak....huhuhu

roti tisu lieya tak suke sangat...sebab walau pun tinggi n beso, tapi tak kenyang makan...wakakakakaka...

dilaOHdila November 19, 2009 at 12:04 PM  

wakakkakakka Lieya
tak kenyang erk. aku pun tak suka sebab kereh ler. tapi menu lain best gilloer. Harga pun tak ler mahei pun...sesuai utk TT kat sinik

PINATBATE November 19, 2009 at 6:37 PM  

Dill ohh Dill..
kakpinat nak kumpul duet beli senapang tembak muncung panjang arr..jeles tengok gambar Dila cantik sgt..tapi tu arr..nak guna tak tau pulak..karang tak berbaloi akak membelinya..boleh ajar tak?

dilaOHdila November 19, 2009 at 9:21 PM  

salam kak PINT...
eh boleh ajar dong
belilah cepat kak erk :-) nanti boleh TT sama.......

PINATBATE November 19, 2009 at 10:00 PM  

Dill oh Dill..
bukan sekarang lah..baru start kumpul seploh hengget..:)
nak beli kena dptkan khidmat nasihat Dill dulu..apa jenisnya,kedai mana nak gi,berapa guni nak bawak syilingnya..gitu kan..

dill oh dill
;(

dilaOHdila November 19, 2009 at 10:25 PM  

kak pint
kita rekemen kak pint beli D90. sekali gus beli yang baik terus. tak yah UPGRADE dah lepas ni. tapi kalau nak mantap lagi apa salahnya kan (he he he) teman pun pakai D40 jek ni hah. nak beli body pun tak dapat2 lagi ni. Tunggu insyallah rezeki akan datang mana tau kan:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts