۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TAGED

5 most craziest things accomplished in your life'
1- Dengan lahirnya FP yang pertama pada 12 oktober 2006. Diikuti dengan BLOGER ini 1 Jun 2008. 2- Dapat merapati Cik OLYM & CiK Nik yang sering membahagiakan diri ini. 3- Impian terlaksana bila Cik Acer menjadi peneman saban waktu untuk melakar apa saja idea. Tanpa Cik Acer tiadalah semua ini. 4- Sesuatu yang tak dijangka. Rezeki namanya. Tq pada Lovely sis & BIL kerana menyempurnakan Impian. Impian apa tunggu nanti.....;-)akan terjawab lepas 5 december nanti;-) 5- Dikurniakan keluarga yang bahagia. Meskipun tiada mak dan ayah disisi namun kami adik beradik muafakat bersama, alhamdulilah.

de 'words you wish to hear all time
-Alhamdulillah

5 things u love in ur room
1- Bantal 2- Tilam (empuk gebus) tidor memang lena sungguh 3- Katil 4- Selimut (tapi x suka tidur ngan selimut kecuali hujan kat luar tuh) 5- Kipas (wajib) oooo

5 last speech you wish to say in your last breath
- Syahadah
- masih ada waktu kah untuk esok (mohon diberikan perjalananan pernafasan yang sempurna sebelum akhirnya)

5 persons u LOVE MOST
1- Yang empunya diri 2 - Keluarga 3- Ndok (my lovely sis) 4- Anna (my lovely tomodachi) 5- Aiman

5 silly things that u dont want people know but u have to let people know
- Part yang ni kan boleh tak dilla nyanyi sikit?
'Biarlah menjadi rahsia' uhukuhukuhuk!

Choose 1 and tell why..shoe or handbag
- Dari dulu memang suka sangat kat handbag ni. Pantang berkenan mesti hati tak karuan. Suka yang simple tapi menarik. Kasut tu suka jugak tapi suka pada satu pesyen je. Bukan ladylike pun. Tu yang payah. Kawankawan ada suggest beli yang tu yang ni. tapi x makan saman. Nak pesyen cam tu gak. Senang nak lari lari.....

Lipstick or mascara
- Bab ni paling suka. Ofozlah Lipstick. Kalor suka striking. Tak merah merunmerun ghitew. Kalau maskara tak berapa gemar sangat. Kang calit sikit habis semua bulu mata berkecah. MayB sebab tak pandai pakai kut.

Jeans or skirt
- Jean senang sikit nak sarung kut. Lagi pun bebas nak panjat apa pun boleh. Kalau skirt tak kena gaya lah pulak.

Chocolate or ice-cream....
- Duadua suka. tak pernah tolak kecuali masa sempot.

Singapore or Indonesia
- Duadua ada tempat yang menarik. View kat Singapore memang shuntek tapi d
ari segi harga barang memang lah mahal. Berbanding di Indonesia nih syurga shopping. Bunyinya jutajuta tapi rupiah saja dong bukan ringgit!!!

Fox or chop stick
- Kalau ikut senang guna ajer garpu tu tapi saya suka menggunakan tangan untuk makan apa saja lebih selesa.

January or Feb
- January menjadi agenda utama dalam diari saya sebabnya disinilah hari kelahiran saya....


Chicken or fish
- Duadua menjadi pebret menu


Money or Life
- Keduanya amat perlu so terpaksa pilih keduanya jugak (ahak)


Abdullah Badawi or Anwar Ibrahim
- Oh yang ni memang pilih keduaduanya. Kalau disuruh pilih satu rasa tak adil. AB banyak jugak jasanya mentadbir negara dengan aman hingga saat ini. Kelebihan dan kekurangan ada pada setiap manusia. AI ada kelebihannya tersendiri. Keduadanya tetap ada kelebihan tersendiri. sendiri nilai sendiri lah lihat erk......
Yahooooooooooooooooooooooooooo!
Habis dah homework aku kali ni
Tq kak Pint kerana mengetag aku erk;-)

6 comments:

PINATBATE November 8, 2008 at 5:53 PM  

bagus..rajin buat homework..

deaf_angel November 8, 2008 at 8:08 PM  

dod, sungguh diplomatik jawapan2 anda. takde kutuk2 langsung mana2 pihak hehee

dilaOHdila November 8, 2008 at 8:18 PM  

ahak Dep....
teringat nama ko dep teringat piring Itam tu erk:-)
aku tunggu piring itam alMIZAn ni..
bilah lah sampai agaknya erk;-)

Ayong November 8, 2008 at 8:50 PM  

wah..dgn tag ni kan..lagi kita kenal siapa acik dilla kita ni tau..hehehehe

simple!
psst..apa la benda yg surprise tu ye???? nak menjoyah sket boleh??? heheee

dilaOHdila November 8, 2008 at 9:27 PM  

ayong....
apa yang suprised? tunggu lah mike erk. ada rezeki ada lah nanti, insyallah (kuangkuangkuang!)

Puan Iza November 10, 2008 at 9:13 AM  

hehehe..tag lagi....rajin wat home work..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts