۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Off day

Petang tadi buat photoshoot untuk Damia. Dia kejarkejar kucing lagi. Semalam dah menjelajah habis kat Photoscape. So hari nak try buat LO jadi ke idak ni.
Hari ni si Twins fasting. So maksu beli kuih siap jer. Agaragar tu esoklah buat. Anganangan nak buat Marble tapi tengok esok camana erk. Kalau rajinnya ada.......



Bergedel
Hari ini dilla cuti. Ambik annualleave 2 hari. Tak pergi mana pun cuma nak duduk rumah since sis dilla & her husband fly ke Dubai lastweek. Sunday ni baru balik. Nasib baik si Twins dah habis exam. At least boleh tengokkan adik dia gak kan. Pagi ni bangun awal lah jugak. Tq pada kak leha hantar nasi lemak pepagi tadi. Tak yah Maksu nak gi cari sarapan pagi ni. Pukul 10 tadi hantar Ajis kat sekolah jalan 3. Esok dah start SPM. Balik hantar Ajis terus gi pasar kat sebelah kedai Kit Siong tu. Nak cari bahan nak buat bergedel. Si Twins ni puasa hari ni. Bahan dah dapat. Sampai rumah teringat pulak daging kisar tak beli rupanya. Aduhai nak patah balik malas lah pulak. Petang karang lah gi beli. Ni dah keluarkan ikan, ayam & apa yang ada kat freezer tuh. Nak masak apa tak plan lagi. Dah beli susu cair ingat plan nak buat agaragar lah petang ni.

10 comments:

arsaili November 10, 2008 at 11:41 AM  

salam..seronoknya..offday

Eina November 10, 2008 at 11:55 AM  

sama la kita yer...annual leave 3 hari sampai rabu. khamis keje balik la

atty's November 10, 2008 at 12:07 PM  

baik maksu..jaga anakbuah..dap nya bergedil.

dilaOHdila November 10, 2008 at 12:09 PM  

salam saili...
nak tunggu saili nyer satay Ausie(hehehe) mesti menarek kan

Salam eina
tengok Photoshoot eina memang best
Profesional photographer tu

atty...
aku baru nak stat masak ni. even budak twins tu posa ada 2 urang yang tak puasa (hehehe) Tq semua

Eina November 10, 2008 at 12:17 PM  

thanks

Zanna_MamaBatrice November 10, 2008 at 2:42 PM  

salam ziarah dilla
thanks singgah umah yerk..
wah...AL sampai dua hari tu...
best ler duduk kat umah kan..

dilla ada anak kembar yerk...
bestnyer....
selalu angan2 nak anak kembar ....tp xde rezeki ler..

Zanna_MamaBatrice November 10, 2008 at 2:43 PM  

oppp lupa plak...
kita tukar2 link yerk dilla

mrs khairul November 10, 2008 at 2:47 PM  

wah dila nk masak lah arinih.,..nnt tepek gambo menu ko eks..dila i likeeeee begedil..lama tak buat.dulu time sekolah slalu tlg mak buat..dh lupa lah mcm mana nk buat..boleh bg resepi..heeheh..

Uncle November 11, 2008 at 7:43 PM  

Geramnya tengok gambar food tu semua. Very sharp and real (i know it's real). Tu yang tambah lapar tu!

Uncle

dilaOHdila November 11, 2008 at 8:02 PM  

hahahaha UNCle
det why nak suruh uncle cepat angkat D80 itew...
lepas ni boleh aaa shoot de gun:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts