۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Berlalunya Syawal

Tara......!!!Haqeem yang pemalu

Suann & Sarah. Dah besar si Sarah. Her face look like Mommy. Memang anak mommy sungguh lah ni. Abang Haqeem lak malumalu bila Maksu dilla nak shoot arah dia. Camana nak buat ni.....


Hidangan untuk kami CHICKEN CHOP. Paling tak tahan Fruit salad yang ibu Marsya buat ni. Marbelles!!!


Yahoo....! Trick Maksu dilla dah mengena ni. Marsya dah layan dah Maksu dilla. Happynya....Marsya ajak acik dilla posing kat katil dia(cayalah). Nanti kita tengok bedroom Marsya kay. Menarik.......

Aksi Marsya. Baru nak kenal tetamu yang datang barangkali. Maksu dilla layan jek dulu....





Puas ibu pujuk Marsya......


Marsya Kirana, sukar untuk didekati. Puas & pelbagai cara acik dilla dah buat ni namun masih lagi tak dapat nak tackle Marysa punya mood. Tunggu jap lagi lah.....

Tinggal beberapa hari Syawal akan meninggalkan kita. Cukup sebulan kita beraya. Hari ini kunjungan 'open house' yang terakhir nampak gayanya. Kali ini rumah Anna yang pertama dalam senarai permulaan. Lagi pun dah berjanji dengan Suann untuk datang samasama. Teringin nak tengok Sarah adik abang Haqeem ni. Alahai comeynya Sarah.

3 comments:

atty's October 26, 2008 at 8:44 AM  

CUTENYA MARSYA..
ATTY ..SENIN ADELAGI OPENHOUSE 3 UMAH..+ DEEPARAYA NAK G

dilaOHdila October 26, 2008 at 10:13 AM  

wah hebat tu atty:-)
harini ada koko jemput tak?
dilla nak gi UKM dulu pass nih....

Lina November 4, 2008 at 12:43 PM  

salam

cantiklah dila gambar yg last tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts