۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

AWARD

Dah banyak hari dah ni mood hilang. Nak mengupdate blog pun rasa macam malas. Satu lagi sebab tak ada cerita yang nak dikongsi. Jadi blur macam tu je. Balik kerje terus balik rumah. Tak ada nak singgah manamana pun. Lagi satu pulak hobi saya ni suka ambik gambar. Jadinya tiada gambar tiada cerita. Ada cerita tak ada gambar macam tak complete lah pulak. So kena cari bahanbahan dahulu. Petang ni baru cadang cadang. Kalau tak hujan insyallah perancangan jadi kut. Nak buat OUTDOOR dgn budakbudak yang lepas PMR ni. Nak tengok camana gaya dah lepas exam ni. Kat mana? hah....tunggu!!!!!!!!


Sebelum terlupa dilla dapat award lagi dari Ina. Klik kat sini -----------> Tq Ina.....
Alahai tak jadi nak shoot semalam sebabnya hujan lebat. Kena tunggu hari lain lah yer.

5 comments:

dilaOHdila October 22, 2008 at 4:01 PM  

adui...sal apalak FONT semua jadi kecik nih

Big Mamma Bukhari October 23, 2008 at 4:26 PM  

dod.. apa kabar?

dilaOHdila October 23, 2008 at 4:55 PM  

salam Mamma.....
alhamdulillah sehat:-)

Ayong October 23, 2008 at 11:57 PM  

dilla....cepat shoot gmbr baru..chantek2 tau..

Lina October 26, 2008 at 10:32 AM  

salam,

saya pon x mood kebelakangan ni malas semcm sampaikan blog kengkawan pon amik masa baru terjenguk. ada entry tp x best. :(
sejujurnya, saya terlalu sibuk dgn tugas di rumah sepenuh masa, 'berperang' dgn suasana.

apapon, semoga dila sihat walaafiat dan ceria hendaknya. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts