۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

jom tengok






Hari ini di tugaskan untuk masuk ke Production untuk buat photoshot machine. Ada banyak machine & besorbesor belaka. Terpaksa pusing kanan pusing kiri nak cari segala angle. Semua gambargambar ni nanti insyaallah akan dibawa ke Cairo . Boss akan mulakan business trip nextweek kut. Den masuk production tadi agak dah lewat petang dalam pukul 4 ghitew. Habis pun lewat jugak dah dekat pukul enam baru dapat keluar. Lepas prod kena pulak pergi engineering area & last kena pergi lab pulak.

3 comments:

PINATBATE April 8, 2008 at 8:44 PM  

Cayya Dila...
sampai Cairo tuu....

dilaOHdila April 8, 2008 at 8:51 PM  

ahak kak PINT
cayo lah tu

PINATBATE April 8, 2008 at 9:54 PM  

salah sorang yang tutup muka tu musti Dila...malu konon...ekekekekek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts