۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Impian


Petang tadi ingat nak gi try nembak kat belakang umah ni tapi sayangnya hujan. Tentu tupai pun larik. Tunggu lah kalau hari dah lega sikit erk!

Impian kecil ku ingin memiliki apa yang ku mahu. Hanya ini yang termampu untuk ku miliki ketika ini. Moga akan datang impian ku seterusnya akan terlaksana jua.
Lepas cari barang aliesya singgah kejap kat PERTAMA. Hajat hati nak cari lens hood. Maklum ajer kat Bintang Maju tu barang semua kena order. Harga usah cakap. Dari boleh dapat murah boleh jadi mahal. Ini semua sebab minat maka penat camana pun ku gagahi jugak untuk singgah kat PERTAMA. Alahai kedai yang ni stok tak ada pulak. Kena naik tingkat atas. Melilau cari kedai. Lar rupanya didepan mata. Disebabkan mata ni rabun benda yang dekat ni pun susah nak cari.

Dua tiga hari lepas singgah kedai Paul. Memang dah lama nak buat speck baru. Hak lama tu dah scratch habis. Tapi sebab ada power kena pakai gak lar. Paul pulak suruh aku pilih mata besar. Alahai...rasa gonjeng pulak. Tapi Paul kata nice lar....
Dapat sms dari Paul CIKBON dah siap. Tengahari tadi keluar jap pergi Warta. Sambil tu pusingpusing kejap. Tak ada apa yang menarek. Balik singgah Mc D. Aiman pesan suruh beli Fillet.

2 comments:

PINATBATE April 13, 2008 at 11:35 PM  

huhuhu...bonia tu....

MsCinderella April 15, 2008 at 10:47 AM  

hai D.....tak sangka ada blog jugak...erk cin link blog dgn FP D kat blog cin leh nyer...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts