۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Crazy lunch

Miami Vice RM7.
Tak sah kalau si Zarol ni tak order MV ni. Biarpun set lunch tu da dah lime juice tapi MV tak dilupa. Kenapa erk? Tu lah ada rahsianya.

or with Pandan Grilled chicken

with Daging Berempak Bak

Kerabu Fried Rice

Asean Noodle Soup


Inilah menu lunch kami, murah tak? Berbaloikan dengan tempat yang selesa macam ni. Cerita pasal menu kali ni aku memang teringin nak makan Asian noodle soup. Dari semalam dok teringatingat nih. Kak lea, Zarol & Kak aini order nasi kerabu. Selalunya macam tu lah kami. Order biar pelbagai nanti kami dapat rasa samasama. So far menu yang dipilih tu okay ajer. Zarol pulak memang ada skill tentang teknik rasa ni (sensory). So apa lagi jom kita tengok menu kat sini. Layan.............................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts