۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Mula ku kenal dia......

Ini jugak....

udang ni dilla tangkap ngan Cik OLYM dengan pukat CLOSEUP

inilah hasilnya....





Ku kenal dia semasa tertinjautinjau star paper di opis. Kebetulan En Arif nampak. So dia jugak suggest supaya dilla mendekatinya. So far produk OLYM memang baik. Kebetulan memang nak cari digital kamera. X pernah memiliki sebelum ni so memang tak tahu nak beli brand apa. Kalau boleh nak pakai lama. Dah cukup syarat dilla terus pergi ke BINTANG MAJU. Ajak kak roz & anna sekali. Macam biasalah tukang tawor menawar semestinya kak Roz tuh. Sampai naik pening dibuatnya salesman tuh. Alhamdulillah dapat jugak harga itew. Bila dah pakai dah guna dah dapat gambar yang diidam memang ternyata OLYMPUS ini memang bagus. Dari page 1 hingga ke page 22 di Fp dilla semuanya menggunakan khidmat si dara OLYM.

4 comments:

PINATBATE March 18, 2008 at 5:39 PM  

konpius akuu...
apa kaitan olym tu dengan udang..?

dilaOHdila March 18, 2008 at 6:04 PM  

lar....
itu ku jetet guna Cik OLYM ler kak.

deaf_angel March 19, 2008 at 6:41 AM  

dod
tangan kau stable ah.
Aku close up fail pasal asyik gigil menggigil :-(
takpe, kena banyak latihan..

Siti Sifir April 8, 2008 at 4:48 AM  

You take very good pictures. Cantik sangat. Did you do any editing?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts