۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Usia

Hobi Alisya suka tidor. Siang tidor panjang. Malam pun sama jugak. Adui penat jugak lah nak tunggu Alisya bangun tadi. Ini pun time nak mandi. Kalau tak maksu pun boleh tidor sama gak ni.

Genap sebulan hari ni usia Alisya . Wah kejapnya. Bulan berganti bulan tahun berganti tahun. Kejap lagi akan besar lagi. Tak sabar nak tunggu. Kali ini maksu kata kat mama ebery month maksu nak shoot angle ini dalam tempoh 12 bulan sama lah usia setahun Alisya nanti. So bermakna ebery month juga mama kena datang sini erk....

2 comments:

azlacj February 10, 2008 at 7:54 PM  

Assalamualaikum

Masa Hannah sebulan dan dua bulan kakpinat buat cenggitu...jetet pakai pampers..dah masuk bulan ketiga LALI lah pulakk..
Rasanya Nadia punya idea ni..lepas tu Ciku Nunu pun buat ...pas tu ramai pulak nak ikut..termasuklah daku..

dilaOHdila February 10, 2008 at 8:39 PM  

hehehehe yer lah kak. Memang ni ideya si nad. semenjak tak leh nak msuk blog ned memang rindu sungguh kat ida & adam. Tu yang kene buat utk Alisya. Mama dia ikut ajek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts