۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Lake

Family ni datang dari Gombak. Memang enjoyed lah naik basikal ramai-ramai macam ni. Beriadah namanya.


Sampai sungai ni aku memang dah tak larat dah. Wawa lagi lah. Berhenti kejap duk kat tepi tiang. Ala....ayor tak dek ler. Adui hausnya. Nak cari kedai memang tak ada. Map pun tak nampak. Tengok Wawa kat atas tu, macam nak sempot dibuatnya.

Pedal basikal ku....kilat!


Wah wah kakak depan aku ni kan main laju bawak basikal. Cayyo!!!!! Ni mesti training tiap-tiap pagi nih.

Wawa cuba ngejor teman (ngehngehngeh)

Dengan kawasan yang sungguh luas agak sakit jugak kalau nak jalan kaki keliling BOTANI ni. Maka kita boleh menyewa basikal. Tapi sayangnya basikal yang ada banyak under maintenance. Bila nak repair tu bang?. Terpaksa menunggu giliran jawabnya. Tapi waktu dilla datang ke kaunter tu memang ada basikal free. So apa lagi dilla & wawa pun terjah ajer ler. Turun bukit memang sedap tapi bila nak naik bukit mak aih!!!!!!! Peloh.....tu dia meleleh-leleh. Dah la tu air minum tak bawak. Memang kering kontang tekak ni. Kayuh lak basikal di tengah cuaca panas. walhal baru pukul 9.30 pagi beb.

Dilaluan jalan ke istana ini ada tasek ditepinya. Kalau petang-petang tu duduk sini sambil bagi makan ikan aduhai......damainya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts