۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Jonker Walk




Seniman jalanan. Depan dia tu ada beg kecik taw. So siapa yang lalu lalang & berhenti tanpa beri apa-apa tips memang kena perli. Itulah yang terjadi kat aku. Tak nampak pulak depan dia tu ada beg besau. Sebabnya aku tak pandang bawah. Lagi pun aku ni rabun.Sorry lah brother, wa tak nampak aaaa.

Seronok si Jemma dapat jumpa ngan Afdlin.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts