۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Sweetdream




Ingat lagi time masa anak-anak buah masih kecik, bab beli baju ni yang paling excited sangat. Mungkin sebab minat & membuatkan rasa seronok bila shopping baju dia orang ni. Lar nih dah lama dah tak beli baju baby. Coz anak buah semua dah besar belia. Dengan hadirnya Alisya ni xtvt yang dah lama di tinggalkan tu akan beraksi semula bila time poket penuh. Bila lah tu.... tunggu gaji lah jawabnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts