۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Destinasi terakhir



Affann, ada gaya beb!

Yana, staff yang banyak membantu.


Kalau boleh ku bawak keter ni...habis pusing keliling ku bawak semua urang yang ada kat sini.

Boleh tahan lagi.




Destinasi yang terakhir.

2 comments:

zai February 9, 2008 at 10:53 PM  

dilla dah tak guna fp lagi ekk? tak best ke guna fp? :), puas hati pegi taman botani tu, luas dan cantik persekitaran dia...

Dimar February 15, 2008 at 10:36 PM  

Salam Dila....
dah buat blog sendrik ekk...
best lah tengok gambau-gambau bb cute itew...
alamak...gwe takleh masuk forum Cari la plak...bile login je dia bilang invalid password...huhuhu tensen aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts