۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CHECK IN

LANSKAP sempena Tahun Baru Cina di Melaka.



Tibatiba bateri kamera kong pulak. Alahai.... camana nih. Nampak gaya kena check in dulu. Kalau tak rugi pulak. Sebabnya aku bawak kamera satu jek. Bateri spare tak der lah pulak. So Meya & Jemma kata jom aah kita check in dulu. Kang dah penuh bateri kita jalan balik.

Nasib baik aku sempat snap gambar Boyaboya ni. Kalau gak gigit jari ler gamaknya (hehehe). Cuma masa ada show Boya tu memang dah tak leh nak on. Tak kisah lah asalkan ada gambar sekeping dua buat kenangan jadilah.

Ini view kat Air Keroh D' Village.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts