۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BIRTHDAY BOY ......

Cheese cake pilihan kak yong & kak su untuk acap kali ni.

"andak Oya selaku cikgu koir tolong nyanyikan lagu behday buat acap. aiman selaku peniup lilin untuk setiap majlis behday cam ni'. Fiqqi .......kawan baik acap tu malam ni dengan rambut baru. kemain lagi ko erk Fiqqi (ahak).

Behday cake from abah.

Pagi tadi sis dilla tetiba kata malam ni nak buat BBQ. Nak ajak adik beradik datang berkumpul. Lagi pun memang dah lama tak jumpa dgn dia orang ni. Nasib baik buat BBq so tak banyak sangat menda nak kene buat. Aku sempat kerja kejap kat opis pagi tadi. Bila balik rumah sis dilla dah siap prepare barang-barang semua. start kul 6 tadi dah buat unggun api. Macam camping pulak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts