۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

2nd view

Sebelum nak naik Bukit singgah kejap kat port centre ni. Hanya aku, wawa dan family ni yang berada disini. Cantek tak view kat sini? Tak teringin ke nak datang sini ni. Kenali Malaysia......

Duduk kat bangku macam ni kena pulak angin sepoi-sepoi dok mai. Memang tak hinggat sudah.

Basikal ni tak boleh nak bawak larik. Siap ada serial nombor lagi.


Kaki naik kematu mengayuh basikal nih. Kejap-kejap rehat. Bila nak habisnya erk.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts